Diskuze
Restaurace, vaříte svíčkovou? Stát vás ´vyznamená´. Experti se diví
Děkujeme za pochopení.
celim
Ono není tak důležité co , ale jak je to uvařeno.
Byl jsem na návštěvě ve Vídni v jedné vyhlášené restauraci. Měli jsme tam takovou domácí hovězí polévku, plátky masa, které v hrnci byly, se pak použily na hlavní jídlo. Již si to přesně nepamatuji. Ale jedno vím, že já třeba vařené hovězí zrovna nezbožňuji, ale tam jsem zjistil, že když se udělá takové docela "obyčejné" jídlo z kvalitních surovin a zapracuje na tom dobrý kuchař, tak vznikne jídlo jedna báseň.
PORADCE
Moje manželka taky vaří výbornou svíčkovou...
a tak by mi zajímalo, kam si můžeme přijed pro vyznamenání a kdo nám ho bude předávat ???????????????????????????????????????????????????????
huhu
zese se někdo přiživuje
tyhle akce mají jediný cíl - aby se na tom živilo něco státních úředníků a případně svým přátelům rozdalo nějakou tu dotaci
MacOSX
jen další fígl, jak vytáhnout státní prachy
prostě někdo dostal dobrej nápad a nějakej kamarád mu to schválil, a teď se mají dobře. takových fórů tu bylo a ještě bude, děje se to v různých formách prakticky všude, kde se utrácejí státní nebo obecní prachy, ve všech těch různých rozpočtových a příspěvkových organizacích, kde chybí konkrétní majitel, kterej by si peníze uměl pohlídat.
btw. vydávat svíčkovou za český národní jídlo je hovadina non plus ultra. jestli se dá mluvit o nějakým echt českým jídle, jsou to možná švestkový knedlíky z bramborovýho těsta.
idol
Hodně rozšířené současné české jídlo je Kung - Pao!
............. někdy dokonce s Bobíkem!
Jouda z Kadaně
Re: Hodně rozšířené současné české jídlo je Kung - Pao!
Kung-Pao z Bobíka může být zajímavé, to bych jako specialitu nezavrhoval.
Praotec
Kde se vari
svickova za million korun uz kupuji letenku..............vazne cesky Ppepici!!!!!!!!!!!!
venoch
ja jen hledim
Tak ted ma oceneni asi 20 hospod a to uz se utratilo asi 700 tisic, planuji utratit asi jeste milion, ale myslim, ze dohromady to bude okolo dvou. Takze pokud pocitam dobre, tak jedno oceneni nejake hospody s cistyma zachodama atd....vyjde od 50 tisic nahoru....no, nevim, nevim.
David
Re: ja jen hledim
Konečně někdo trefil hřebíček na hlavičku. Nikoho tu nezajímá, kolik nás to bude stát...
Surfer
Česká kuchyně!
Česká kuchyně chutná i cizincům! Svíčková musí být ale z pravé hovězí svíčkové a pěkně prošpikovaná - jen málo restaurací ji tak připravuje, většinou vydávají jakési hovězí flaxny za svíčkovou. A dalším originálitou bych doporučoval obložené chlebíčky!!!
Jiří
Re: Česká kuchyně!
A co husa? Naprosto tradiční jídlo, které na podzim dostanete ve většině rakouských restaurací, ale u nás nic. Stejně tak se ztratilo tradiční české telecí...
ALOIS.AMERICAN
SVICKOVA
Je vyborna,protoze sulek Sarkozy ji nema rad,na neho se muzem pekne vysrat.At se nazere francouzskych hlemyzdu
černá.huba
Je to možné,
ale je třeba v tomto případě vyměnit kuchaře/ku, ještě lépe se to už konečně naučit sám a nebleptat kraviny, že svíčková je hnus. To svědčí o úrovni duševna, spíš než "ok" jsi KO...