Diskuze
Češi začínají jíst méně čokolády, důvodem je prý krize
Děkujeme za pochopení.
Realista
No nechtějí se nechat donekonečna okrádat.
Nejprve cena klesla a zatraceně rychle se zvyšuje na předchozí úroveň. Čemu se řetězce diví??? Totéž je v kávě!
vvv
Kvalita je hrozna jak u vyrobku tak zubaru
za posledni dva roky cukrovi a cokoladu nejim.
Proc ?Je to tim ze moje zubarka je mizerna a nema zadnou zodpovednost vuci me.Loni mi zablombovala zub ale kdyz vytahovala obrucku ze zubu tak povytahla i blombu. Rekla jsem ji to hned ze blomba je povytazena a boli to.Neuznala to.pri dalsich navstevach jsem 2x prosila o opravu,nesouhlasila.Ze zubu tekla krev i hnis.Po roce jsem sla k jine zubarce.Okamzute mi rekla ze ho zlikviduje aniz by mi ho otevrela.Plakala jsem a prosila at ho zachrani a da jen blombu, ktera bude i v hloubce zubu.Nepomohla a zlikvidovala ho z poloviny.
Dalsi zub blombovala tak ze na starou blombu dala novou blombu.Za dva dny me mezi zuby neco tlacilo.Dentalni niti jsem vytahla kousek skloviny a tim zjistila ze z boku nemam vubec kaz uzavreny blombou a zub praska. Jsem ve strednim veku a zubarky me uz odepsali a tim mi likviduji zuby.Kam jit at mi lekar zuby zachranuje a ne likviduje!!!!!!!!
Kvalita cokolady za posledni roky se globalizuje a sunty se firmy snazi cpat i nam. Cokolada neni co byla.Lepi se na zuby az moc,futove neni nad starou Orionku.Vse ceske jsme znicily a tuk i kakao se nahrazuje jinym tukem a barvivy.
Je to stejne jako s parky ktere jsou pro vegetariany -maso nahradily sojove boby a chrupavky,kosti a kuze. kdo to ma jist takovou gumu?????
Ach jo (bls1)
Re: Kvalita je hrozna jak u vyrobku tak zubaru
Kšeft je kšeft. Zachraňování zubů se zubařům nevyplatí tak, jako jejich náhrady. Až si budete moct v hypermarketu koupit náhradní zuby z Číny, pak se to zase otočí.
anna
čeština
nechci být za rýpala, ale tenhle krkolomný obrat "začínají jíst méně čokolády" bych možná radši nahradila "přestávají jíst čokoládu".. to jen tak na okraj :-)
Emil
DNESNI COKOLADY JSOU VYZIVNEJSI, staci ji min
Jeden technik co v tom dela, mi rika,l ze do cokolady se dneska jako plnivo davaj nasekany veci z pedikury a od holice, jsou to hodnotny bilkoviny, zadna norma to nezakazuje, protoze od ty doby, co je svoboda poslanci normy zrusili. Proto je po cokolade taky zacpa, protoze ty vlasy fungujou jak spunt. No ja to nejim, ale lidi to prej kupujou, protoze je to levny a ty parky uz jim lezou usima.
georg
Když vidím ty staré babky u pultů v prodejnách s jídlem, tak
bych to nazval, že lidé začínají obecně méně jíst.
Emil
Re: Když vidím ty staré babky u pultů v prodejnách s jídlem, tak
Babkam uz to tak nesrotuje a po poslednim 13. duchodu maj jeste zaplacanej zaludek.
no jo
Re: jo,tenkrát
prostě ty svinští lobisté zlikvidovali po plyšáku rafinovaně normy u kávy, piva, uzenin a nevím kde ještě jinde...
výsledek je klamání humusem pochybné jakosti= nejasné značení obsahu výrobků...
a kontrolní instituce leda čumí jako vrány...
Katerina Karlsson
Levne nahrazky
Cokolady nebo cokoladovych "pochoutek"
pavel
čokoláda
Klesl patrně prodej směsi strouhaných kopyt a sušeného mléka, která se pod názvem čokoláda prodává. Kvalitní dobře konšovaná čokoláda byla je a bude vždy drahá a pokud začíná být preferována před onou výše zmíněnou odporností - jen dobře.