Diskuze
5 tipů, jak se vyhnout zkaženým potravinám
Na první pohled nezávadná, po zbystření zraku a důkladnějším prozkoumání zkažená nebo „upravená“ potravina. Jedná se o stále častější zkušenost nejen kontrolorů, ale i běžných zákazníků. Při troše pozornosti se lze zkaženým či závadným potravinám lehce vyhnout, i tak však obchodníci kvůli vyššímu zisku zkoušejí na zákazníky staré i nové triky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PF
P. Fiala
20. 2. 2012 9:57
Důsledek vládnutí ministrů zemědělství?
Generace zemědělců, kteří ještě zažívali to, že měli v ruce pluh, a žili s přírodními cykly je dávno pryč. Němci za 2.světové války vyvinuli a v továrnách vyráběli Margarín. Dnes se dočítám, že holanďané dokážou "vyrobir" vepřové maso.
Jsme sice v podstatě nějaké pospolu držící molekuly (atomy), ale můj mozek nechápe proč musíme jíst nepřirozená jídla, a přitom máme vše potřebné, abychom nemusili. Že bychom již nebyli součástí přírody, či měli takovou tendenci se vymanit?
0
0
možnosti
JN
J. Novák
19. 2. 2012 5:05
Já tedy v tomto směru
problém nemám. Nepamatuji si, že bychom domů přinesli z obchodu nějakou zkaženou potravinu či že by se nám něco zkazilo před uběhnutím data spotřeby. Ono v mnoha případech jde o legendy, které se mezi zákazníky tradují.
0
0
možnosti
PB
ZK
Z. Kulhánková
18. 2. 2012 19:35
6] a nejdůležitější
Nakupujte v Rakousku nebo v Německu.
0
0
možnosti