Diskuze
Mlékařské křtiny: natřete si nátěrku, nebo máslovou pomazánku?
Děkujeme za pochopení.
A. demeková
Máslová?
Dajte si radšej SMOTANOVÁ, aby vás nepopoťahovali druhýkrát ! Je tam zrejme aj rastlinný tuk... U nás to prešlo bez problémov - Smotanová nátierka... :)
M. Pátek
Pomazánkové mázlo
Líbí se mi název pomázlo, protože je krátký. Ale asi nejjednodušší z hlediska úpravy stávajících obalů by bylo pomazánkové mázlo.
B. Hudzieczek
Není na tom nic složitého,
Slováci to zvou "Smotanová nátierka". V rámci slovanské vzájemnosti navrhuji název "Smetanová pomazánka". Hlavně ať se to vyrábí dál, je to jeden z nejzdravějších zdrojů mléčných tuků.
V zásadě se jedná o konzervovanou smetanu zahuštěnou sušeným mlékem a škrobem. Vzhledem k tomu, že se po otevření kelímku ukládá spotřeba do 3 dnů, asi v tom žádné divotvorné konzervanty nebudou.
R. Hledík
návrh na název
za 1)) ÉČKO-MIX,,, za 2)) LOJO-MIX,,,za 3)) ROMEANO,,, za 4)) ČEKO--EXO,,, za 5)) FUI--TAJBLO,,, za 6)) DARMOL
R. Vašíček
Keby som bol
nachladnutý, mohol by som tomu hovoriť "bomazánkové báslo".
P. Bárta 150
nezaznívá to podstatné !!!
Bohužel , nezaznívá to podstatné. Pojem máslo by skutečně měl obsahovat výrobek s máslem. jak však ukázala kontrola a test těchto tzv. pomazánek, jistý český výrobce zaměnil již tak malý obsah máselného tuku, tedy tuku živočišného původu, za rostliný !!! A to je ten problém. A omlouvali to způsobem Pepo, já se spletla. Souhlasím s tím, aby to přejměnovali, protože čeští výrobci KLAMOU zakázníka !