Diskuze
Skandál s koňským masem roste. Zasáhl několik zemí Evropy
V Evropě se rozrůstá skandál se zaměňováním hovězího masa za koňské. Francouzské úřady podle agentury AP začaly sledovat celý dodavatelský řetězec firem, které pocházejí z Kypru, Nizozemska a Rumunska a které na trh dodaly hovězí maso s nepřiznaným podílem koňského.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J. Dvořák 188
11. 2. 2013 10:52
Lošadi z paňstwa polskego dlja mjasa !
Tak jim nestačí solit posypovou solí,musí vydělat i na chcíplý kobyle,no nadarmo se neříká polskej žid !
0
0
možnosti
O. Kovarik
10. 2. 2013 20:36
konina
Pred par dny jsem si koupil pravou svickovou-konskou.A jednim slovem VYNIKAJICI.Tatarak vyborny a omacka z tohoto masa vyborna.Konina je opravdu chutna a velmi zdrava.
0
0
možnosti
11. 2. 2013 11:14
Re: konina
Máte plnou pravdu. Já mám výbornou zkušenost a sice s koňskou roštěnkou na houbách - je mnohem lepší než hovězí. V daném případě by ovšem dodavatelé měli jasně označit, že se jedná o výrobky z koňského masa. Bych byl mezi prvními, kdo by se je koupil. Diskutující, který zde píše něco o chcíplinách je duševní chudák ( slušně řečeno ).
0
0
možnosti