Diskuze
V párcích je ještě méně masa, než výrobci uvádějí, odhalil test
Mnozí výrobci vídeňských párků uvádějí na obalech vyšší podíl masa, než výrobky skutečně obsahují. Nesrovnalosti odhalil nový test patnácti výrobků k dostání v českých obchodech. Výsledky se bude zabývat Státní zemědělská a potravinářská inspekce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JZ
2. 4. 2013 19:06
Klobásy
Já jsem nemocný z českých klobás. I když ji koupím od "soukromníka" pořád tam cítím "separát". Hodně jsem nad tím přemýšlel, myslím si, že české klobásy se dělají hodně dle bavorského receptu, jemně namleté maso. Slovenské jsou spíše dle maďarského receptu. Nejlepší mají v těch stáncích se žinčicou a bryndzou, i když jsou z Oravy a jsou dost mastné, je to chudý kraj a dávají do nich hodně bůčku, na jihu se dává spíš méně mastná plec.
0
0
možnosti