Diskuze
Tvarůžkárna v Lošticích musela dezinfikovat, syrečky plesnivěly
Státní zemědělská a potravinářská inspekce v posledním období nacházela v maloobchodní síti zvýšený počet plesnivých olomouckých tvarůžků od tradičního loštického výrobce A. W. Společnost proto 19. července zastavila výrobu, aby dezinfikovala výrobní zařízení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
MC
6. 8. 2013 6:46
Tvarůžky už dávno nejsou co bývaly
Nyní je to předražená, nevyzrálá, tvarohovitá hmota. Raději si kupuji podstatně lepší camembert President. Skvěle vyzrálý, výborná chuť a čtvrt kila je za lidových cca 40,- Kč.
0
0
možnosti
MV
5. 8. 2013 23:30
Plísně?
Co by za ně daly jiné sýry? Nemusí být vždycky na škodu... a nemusí být vždy neuštěchtilé.
0
0
možnosti
MR
5. 8. 2013 18:49
Původ neznámý?
Všechno plácáte z nějakých odstředěných břeček a pak se divíte.
0
0
možnosti