Diskuze
Prazdroj křísí svůj Gambrinus, pivovar ho po letech začal inovovat
Děkujeme za pochopení.
Obávám se ale, že toho nejsou schopni. Gambrinus si v posledníchletech tak pokazil jméno, že se stal pro mnohé synonymem pro „patoky“. Nechcisoudit, zda oprávněně nebo neoprávněně, ale takhle si nechat poškodit značku,to se jinde nevidí. Proto bych řekl, že současný „restart“ je poněkud opožděnýa jaksi mu nevěřím.
S. Vor
Asi si Pepa vzpomněl kde začínal nebo spíš krátce hostoval.Ale situace by se mohla jednoznačně zlepšit,kdyby do nich Prazdroj zainvestoval...stejně mají všechno propojené od CK až po pivní potrubí na stáčírnách.Tzn.kupovat prvotřídní slad "Bavorák a karamel"...následně s touto surovinou vzniknou nová piva.Zkusit alespoň v poloprovozu po dohodě licenční piva jako je korzické kaštanové s 7% volume (alkohol) a lidi se pak po tom utlučou.:-)
S. Vor
zkracujou se až na hranu doby dokvašení či zrání kdy lze vůbec ještě pivo považovat za ležák.Nase....tam spoustu cukru,který sice je 100% zkvasitelný,ale má pak pivo hroznou barvu a pachuť,někde ještě místo rafinády používají tekutou afinádu...což je na blití a barbarství,do 10% se možná pořád cpe v poměru náhražka surogace ječný šrot,při kvašení a na filtraci s ohledem na pasteraci piva též pivní stabilizátory na bázi některých typů org.kyselin...toho je co bych mohl dohledat.:-))))))
K. Jireš
Není potřeba cokoliv inovovat, stačí zase začít dělat Gambrinus z poctivých surovin tradiční cestou bez HGB.
J. Steno
Tomu nadpisu nerozumím, nepsal ho absolvent české pologramotky?
T. Czernin 251
Šéfem Prazdroje je Talián? Tak proto to teď chutná jako zkažený vinný ocet... :o((
Gambrinus inovuje hlavně ceny: u nás v obchodě jedenáctka za 17.90. No nekupte to, za ty peníze!