Diskuze
Kuřecí maso z Polska obsahovalo salmonelu. Lidé ho můžou mít doma
Tři tuny kuřecího masa z Polska, které prodávaly řetězce Tesco, COOP či například firma MP Krásno, obsahovaly bakterie salmonely, informovala v pondělí Státní veterinární správa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
16. 6. 2015 10:21
Dobří holubi se vracejí. Vrácená polská salmonelová kuřata se také asi vrací, viz současná vlna průjmů...
0
0
možnosti
P. Bárta 150
16. 6. 2015 10:01
Agrofert musí upozornit na problém konkurence. Když se zadá na stránkách potravinynapranyri.cz do vyhledavače kuřecí v sekci nebezpečných potravin, vyběhne 80 ČESKÝCH------ NEBEZPEČNÝCH výrobků. Je to někdy v Lidovkách?
0
0
možnosti
J. Václav 261
16. 6. 2015 8:51
Salmoneloza se množí hlavně přímo v chovech, jenže kdo to tam bude zjišťovat, někdy to neví ani ti chovatelé. Svět se naučil jíst kuřecí maso a to je jen důsledkem. Grilování a různé rychlé úpravy nejsou bezpečné. Ochrana při konzumaci hotové drůbeže prakticky neexistuje. Kdo se bojí, ať jí drůbež jen pečenou a myje si ruce, pokud to připravuje za syrova.
0
0
možnosti