Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

V garáži vyráběli načerno tofu pro Sapu. Mezi uhlím a myším trusem

Státní zemědělská a potravinářská inspekce spolu s policií zavřela nelegální výrobnu tofu, které se prodávalo v pražské tržnici Sapa. V provozovně panovaly nepřijatelné hygienické podmínky, v nichž nebylo možné vyrábět bezpečné potraviny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Novák 567

9. 4. 2016 4:44

No, já tedy nevím, ale celkem je mi jedno, kde se ten hnus, kterému se říká tofu, dělá. Já bych to nežral ani kdyby to bylo vyráběno na operačním sále.

0 0
možnosti

8. 4. 2016 14:51

to je presne duvod proc EU zavadi tak prisna pravidla co se vyroby potravin tyce !! (i koziho syra na Moravske vysocine ci frgale na Vsetinsku)

0 0
možnosti

A. Alda

8. 4. 2016 13:25

Kdo žere tofu, nic jiného si ani nezaslouží.

0 0
možnosti

P. Dvořák

8. 4. 2016 12:40

Ještě nikdy v životě jsem nevkročil do žádné šikmooké výkrmny a nikdy jsem si nekoupil u šikmookého okýnka ani suchý rohlík.

Nikdy v životě to ani neudělám. Když někoho vidím, jak si třeba kupuje všelijaké ty nudle, tak pod nimi živě vidím červy.

0 0
možnosti

8. 4. 2016 13:23

Co máte proti červům? Je to strava, bohatá na proteiny. A dnešní strava, prodávaná v marketech je sice téměř sterilní, ale také dost škodlivá pro člověka, který na to po stovkách tisíc let vývoje asi není zařízen. Každý máme v sobě spoustu parazitů - je to taková policie těla. A přílišná čistota vede pak k autoimunitním reakcím s někdy fatálními následky. Proč myslíte, že je dnes tolik alergií?

0 0
možnosti