Diskuze
BYZNYS ŽIJE: Ukoulet chleba žádný stroj nedokáže, říká pekař. Řetězcům se vyhýbá
Začínal se čtyřmi zaměstnanci a housky rozvážel sám favoritem. Dnes má v Českém ráji skoro dvacítku vlastních prodejen, pro něž peče na dvě stě různých výrobků, a pod sebou sto lidí. Začátkem roku k tomu Jiří Mikula v Turnově otevřel kavárnu s malou pražírnou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
MJ
10. 4. 2016 21:41
Tak bych uvítal, pokud by pekl bezlepkový chléb z pohankové , ovesné a kukuřičné mouky, myslím tím pěkně kváskem vykynutý a nikoliv to co jako předražený, bezlepkový chléb vyrábí nějací "jako" pekaři, kteří to neumí a za bezlepkový chléb vydávají opečené padlé těsto nevalné chuti.
0
0
možnosti
MK
9. 4. 2016 19:25
Zajímalo by mě jestli také dává do chleba- bramborovou kaši, kukuřičnou mouku, zahušťovadlo guma guar- to je na sáčku Chleb Rusti tmavý. A ještě spousta jiných přidaných věcí.
0
0
možnosti
PB
MČ
M. Červeňák
9. 4. 2016 17:25
To už věděl i jistý Vaněk. Není ukoulet jako ukoulet, ale pořádně ukoulet pivní sud není žádná legrace a uměl to jenom on...
0
0
možnosti