Diskuze
Chleba vyrábíme příliš lacino. Tlačí nás k tomu řetězce, stěžují si pekaři
Děkujeme za pochopení.
J. Dusitko
Při konzumaci chleba z Babišových výroben jsem konečně pochopil, jakou hrůzu zažívali naši předkové, když museli konzumovat náhražky s přidanými pilinami...
Prosím pekaře: "Tak ho pro řetěžce nedělejte. Stejně se ta vaše/jejich šumava nedá jíst."
Kupuji už jen kváskový od různých pekáren, vypečený křupavý, chutný sám o sobě ... podle hesla raději ovesné vločky než šumavu.
I. Veselý
Kupují kilový pecen za 39,90 Kč a považují ho za jediný dobrý z těch dostupných. Chleba přesně takový jako má být (křupavá kůrka, při poklepu zespoda duní, nepravidelné bubliny ve střídce).
Honba za nízkou cenu zde znamená také nízkou kvalitu, kterou nechci.
Co je to klasický domácí chleba? Pod tím názvem se něco prodává? Od jakého dodavatele? A nejste náhodou všichni kuřáci? Ti prý mají chuťové buňky poněkud zdevastované, že bych věřil, že nepoznají rozdíl mezi čuprmarketovým chlebem šumava a kváskovým chlebem z lokální pekárny.
J41i16ř62í 42K97o15p89i84s
No, chleba! To co se většinou prodává v supermarketech nemá s chlebem nic společného a do tří dnů je to plesnivé a tvrdé! Chleba vydrží podstatně déle!