Diskuze
Třetina restaurací podvádí zákazníky. Inspekce je ale moc netrestá
Děkujeme za pochopení.
F. Kusák
Úroveň restaurací
Opravdu mě to nebaví chodit do českých hospod. Ten socialistický šlendrián jim snad nikdo nevytluče z hlavy. Jidlo mizerné, malé porce a kvalita ubohá. Zato ceny jsou docela dobře nivelizované. Myslím tím Prahu a blízké okalí. Pivo šizené a víno, že by ho nepil ani bezdomovec. A co je nejdůležitější, mám pocit, jako kdybych byl dotěrný hmyz. Podobná je i situace v pohraničí, kam jezdí Němci nebo Rakušané. Je až spodivém, že to vůbec jí, protože ani ceny nejsou pro ně už bůhví co.
Znám také pár dobrých restaurací, ale tam si nesednete. Ty jsou širokodaleko vyhlášené. Rád vzpomínám na arabský a asijský svět. Máte dojem, že nic jiného neexistuje, než jejich zákazník: Jídlo a pití většinou vynikající. U nás přesně obráceně.
J. Kejkrt
Re: Úroveň restaurací
Jestliže jsou k tomu lidi šedesát let vychováváni, proč se divit?
Arab (asiat) musí o svůj kus koláče denně usilovat, u nás má drtivá většina dojem, že je jaksi povinností státu, případně ostatních občanů, postarat se každému o slušný životní standard - bez ohledu na nulový výkon a ksichty nerozeznatelné od opičího zadku.
R. Škrabal
Tak to má být
Podvodníci se u nás netrestají, tak proč dělat vyjímky.
J. Kejkrt
Re: Tak to má být
?
Proč vůbec živit ty darmožrouty z inspekce? Kvůli statistice??!