Diskuze
Malým pivovarům se daří, Matušku pije stále více lidí
Češi se postupně učí ochutnávat a oceňovat i piva od malých a méně známých pivovarů. Zatímco před lety odmítali ochutnat cokoliv jiného než "velkoznačky" typu Gambrinus a Staropramen, dnes už začínají objevovat i širší veřejnosti téměř neznámá piva jako Matuška, Velkorybnický Hastrman nebo Malý Rohozec. Novinářům to řekl Jiří Stehlíček, mluvčí Aliance P.I.V..
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
RT
R. Tichý
19. 1. 2011 8:55
Kvalita "velkých značek"
Vždy, když někam přijedu, snažím se pít místní pivo. Většinou je lepší, než univerzální značky. Bohužel se dominantní piva naprosto zkazila, 10° (neboli "výčepní") jsou patoky a zázraky s nimi neudělají ani hospodští. Nevím, jestli se už začaly 10° "vařit" ředěním z 12° nebo ne, ale po vzoru z EU to tak chtějí dělat. Moc se tím ušetří.
0
0
možnosti