Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Skandál s koňským masem roste. Zasáhl několik zemí Evropy

V Evropě se rozrůstá skandál se zaměňováním hovězího masa za koňské. Francouzské úřady podle agentury AP začaly sledovat celý dodavatelský řetězec firem, které pocházejí z Kypru, Nizozemska a Rumunska a které na trh dodaly hovězí maso s nepřiznaným podílem koňského.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Dvořák 188

11. 2. 2013 10:52
Lošadi z paňstwa polskego dlja mjasa !

Tak jim nestačí solit posypovou solí,musí vydělat i na chcíplý kobyle,no nadarmo se neříká polskej žid !

0 0
možnosti

11. 2. 2013 3:06
lepsi konina v lasagnich

nez methyl v rumu.

0 0
možnosti

O. Kovarik

10. 2. 2013 20:36
konina

Pred par dny jsem si koupil pravou svickovou-konskou.A jednim slovem VYNIKAJICI.Tatarak vyborny a omacka z tohoto masa vyborna.Konina je opravdu chutna a velmi zdrava.

0 0
možnosti

11. 2. 2013 11:14
Re: konina

Máte plnou pravdu. Já mám výbornou zkušenost a sice s koňskou roštěnkou na houbách - je mnohem lepší než hovězí. V daném případě by ovšem dodavatelé měli jasně označit, že se jedná o výrobky z koňského masa.  Bych byl mezi prvními, kdo by se je koupil. Diskutující, který zde píše něco o chcíplinách je duševní chudák ( slušně řečeno ).

0 0
možnosti