Diskuze
Budvar cílí na zklamané ženy. Do černého piva přidal višeň
Děkujeme za pochopení.
Nebuďte tak zapšklí staromilci
Nikdo vás nenutí, abyste to pili. Pokud vím třešňopvé pivo se vačí léta například v Belgii. Jednou jsem si ho dal ve Waterloo v hospodě U císaře; přinesli mi ho v napoleonce zvíci půl litru, bylo to vychlazený, pěnivý a v letním vedru báječný pití. Na vlastnostech tradičního plzeňského, budějovického nebo třeba baorského piva to nic nemění..
Neříkejte tomu pivo!
Takovou břečku je hanba nazvat pivem. Je to ostuda českého pivovarnictví. Mělo by se to nazývat třeba "Kozí pití", "Samos..r", "Poblijon" a pod. Také by to mohli prodávat v lekárnách jako prostředek proti zácpě.
S. Vor
když jsem kdysi dávno vařil pivo v Plzni
tak jsme se starým mistrem Konigsmarkem říkali,že se podle všech různých pokusných várek a divokého sypání a přísad bude jednou vařit pivo z bezových košťat a několik let se již pivo také s úspěchem przní.Pivo je pro chuť,pro radost a černé pivo jako lahůdka , zvláště pak k vybraným druhům jídla.Pokud má nějaká žena pocit zklamání,nechť se vyzdobí čtyřkou s pětkou.:-)