Diskuze
Potraviny v Česku nejsou nebezpečné, ale často 'jen' nekvalitní
V Česku není problém s bezpečností potravin, ale s jejich jakostí. Podíl nekvalitních potravin v posledních letech stagnuje podle zjištění Státní zemědělské a potravinářské inspekce mezi 13 až 15 procenty z kontrolovaných produktů. Na obchodníky připadá takřka trojnásobné množství prohřešků než na výrobce. Na konferenci o maloobchodu Retail Summit to za inspekci uvedl Jindřich Pokora.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J. Carlos
6. 2. 2014 9:49
To jsou žvásty
V česku nemají potraviny chuť, máslo není máslo, pečivo druhý den kámen bez chutě, uzeniny kde není ani maso. U Rakouského zboží se mě toto nestává. Každý ať jí co mu chutná...
0
0
možnosti
5. 2. 2014 18:25
ale oni neví, co jedí,"
a ten pan nevi co keca!
>poznamenal s tím, že v obou sousedních zemích nejsou žádné výsledky kontrol kvality potravin zveřejňovány<
uz zase nevi co keca!
0
0
možnosti