Diskuze
Jehněčí a kůzlečí si dopřejeme jen svátečně. Jatka jsou v Česku jedna
Zájem o jehněčí a kůzlečí maso roste v Česku v období Velikonoc proti běžnému roku až několikanásobně. Z dlouhodobého hlediska však stagnuje a se spotřebou okolo 0,4 kilogramu na osobu ročně zůstává toto maso okrajovou záležitostí. Výrazně však roste výroba produktů z kozího mléka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
K. Jež
17. 4. 2014 18:26
Teroristán
Nesmím si zabít vlastní dobytek. To jsme to dopracovali. A jak se to asi u nás zabíjí na ten vývoz pro Turky ap. Na našich jatkách se něco košer podřezává zaživa ? Něco mě říká, že ano. ::))))
0
0
možnosti