Diskuze
Kolonie bílé a zelené plísně. Inspektoři našli v Albertu tři druhy zkažených sýrů
Děkujeme za pochopení.
J. Václav 261
Bordel asi musí být v zákulisí, kde ty sýry krájí, přebalují, tam se zřejmě musí infikovat. Kvalitní sýr v chladu vydrží rok. Pamatuji obchodníka který prodával pravý ementál jak kolo od vozu a měl ho zakrytý jen mokrým pytlem, aby nevysychal. Než to kolo prodal uplynul třeba měsíc.
Problém je v tom, že když tam nebo i v Tescu člověk ten sýr koupí a ještě plíseň nemá, tak ji za 2 dny už mít bude... :-(
Ále prdlajs vážení, inspekce se spletla, nešlo o žádné zkažené sýry, nýbrž sýry zrající ;-)
D. Stirský
Pamatuji se, tuším, že to bylo v Albertu: Měli tam v boxu ve vaničce salát. Byl porostlý plísní. I vzal jsem jej a dal jej jedné z prodavaček s dovětkem, že by z toho mohli mít malér, že by se tam mohl objevit nějaký potrhlý inspektor z Novy.... Čili chtěl jsem pomoci. Výsledek? Znuděné pokrčení rameny, naprosto prázdný výraz v obličeji, spíš jsem měl pocit, že obtěžuji.
Kafilerie Albert jako super náhrada Intersparu. Zboží označené cenovkou AKCE stojí víc než kdekoli jinde bez akce. Místo několika desítek druhů šunek a salámů Sparu dvě okoralé šunky a něco co má připomínat Vysočinu. Takže v hradeckém Eurocentru už nyní zastavuji leda u Baumaxu.....
Nebyly ty sýry ale z Polska ? Polsko je totiž výrobou a vývozem zkažených a jedovatých potravin proslulé a proslavené takřka v celém světě.
stejně proslavené jako ty svými přihlouplými příspěvky, soudruhu Řího
To je tak když se samým šetřením přebalují a přelepují sýry do již použité folie ;-))))))