Diskuze
Sladká renesance české cukrařiny. Amatérka, která se prosadila
Kdysi tu sedával Jan Werich a nad ním se vznášela oblaka doutníkového kouře. Dnes je v jeho klubovně slyšet angličtina i španělština a cinkání lžiček o talíře, když turisté ukrajují ze zákusků. Autorkou pečlivě vyrovnaných dezertů je Iveta Fabešová, která v přízemí Werichovy vily na pražské Kampě otevřela letos o prázdninách svou třetí provozovnu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P. Harabaska
19. 8. 2017 18:53
Zajímavé. Ve škole jsme se učili, že v češtině se předložka čte dohromady s podstatným jménem, před nímž stojí. Tady se s ním dohromady i píše.
0
0
možnosti