Diskuze
Jíme horší maso než Němci? Odhalit dvojí kvalitu můžou testy zaplacené EU
Děkujeme za pochopení.
Jestli do konserv budou davat mastny papir a umleta streva a Cesi to budou kupovat, protoze to je lacine a bastit, tak se to tak bude vyrbet. Neni preci duvod pro zmenu, ze ano? Ale napravba je docela snadna: nedovazejte, vyrabejte to v Cesku, na konservy s masem neni treba Einsteinu. Pamatuji, ze za bolsevika veprove konservy byly kvalitni. A rekl bych, ze nenazrani vyrobci jsou na obou stranach hranice. Maji - li odber, byrabeji proste $racky. Kde je problem? podivejte se do zrcadla.
K. Jež 888
15 let jsem neotevřel konzervu. ::))) Tedy kromě tresčích jater, vyjímečně. A čokoláda se dá koupit u nás i kvalitní. Problém je v tom, že děcka jsou páni. Maminky, babičky, dědečci slyší, že to děti chtějí. Kvalita je pro většinu drahá a tak děti cucají jedy z umělé hmoty, náhražky se jim lepí na patro stejně jako ta hrouda v Anglii na kanál. Pak je to samej alergik, astmatik, ADHD a jinej magor.