Diskuse k článku: Tradiční česká svatomartinská husa? Většinou bude mražená a z ciziny

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 9
  • Poslední: 11.11.2017 6:20
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
P. Hlosta 11.11.2017 6:20

Svatomartinskou husu začalo péct větší množství lidí pro popularizaci pomalého nízkoteplotního dlouhého pečení. Ovšem dá se tak péct každý druh masa a je jen otázka času, let, kdy se husa nebude upřednostňovat na Svatého Martina. Letošní boom husí nebude mít opakování, pokud markety nerozjedou na podzim reklamní kampaň. Návaly na zboží jsou vždy výsledkem reklamní kampaně řetězců!

J. Kohout 10.11.2017 22:36

jj, jedna husa už j ev troubě :)

S. Vor 10.11.2017 18:03

dejte si třeba modrou husu...já mám nachytané kapry :-)))

P. Maleček 10.11.2017 12:25

Ale prdlajs. U nás bude poctivě doma vykrmená, na bilinkové pastvě vymazlená, pěkně masitá a tučná. A s křupavou kůžičkou. K tomu česnekem vonící hracho-krupový šoulet a mladé divoké vínko. A to pak bude rachot.

S. Vor 10.11.2017 18:04

husa je na můj vkus moc suchá,lepší je kachnička

J. Tachovský 10.11.2017 8:29

Ja si dam pstruha. Tak nejak mi chutna vic.

R. Tesařík 10.11.2017 9:12

No a co?

V. Grycz 10.11.2017 8:03

Už maďarskou husu rozmražuji.

M. Novák 10.11.2017 7:07

Zrovna Maďarské husy a kachny patří k nejkvalitnějším na trhu ale domácí je domácí. Stále víc lidí chová husy místo sekačky. :)



Najdete na Lidovky.cz