Diskuze
Masa se loni v Česku vyrobilo méně, zejména hovězího a vepřového
Produkce masa v Česku loni klesla o 2,5 procenta na 437 835 tun. Výroba se snížila především u vepřového masa, které představuje téměř polovinu produkce. Vyplývá to z dnešních údajů Českého statistického úřadu. Podle Potravinářské komory jsou loňské výsledky živočišné výroby alarmující. A podobně Agrární komora varuje, že pokles živočišné výroby a pouze mírný růst cen není pro producenty do budoucna motivační.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
V. Kotas
30. 1. 2018 18:02
Se divíte ? Vždyť po " šmirglu " novodobí svazáci volali - všechno dovezem. Že už před 50r. v Anglii propagovali - pokud možno konzumovat pro své zdraví to, co se vypěstuje, vyroste v okruhu 100km vašeho bydliště dnes nikoho nezajímá. A že se tím likviduje nejen místní zemědělství, už vůbec ne.
0
0
možnosti