Diskuze
Tři restaurace uváděly klamavý původ hovězího, zjistila inspekce
Děkujeme za pochopení.
Víno "Pálava" se u nás prodá 3x víc než je vinic a koho to trápí. Moc roků nikoho ..... Co se vyrobí v restauraci jsme viděli u "Polreicha". Koho to trápí. Trápí nás vietnamské tržnice, už ne český celník kterého si trhovci koupily. Tak se u nás žije, od aféry k aféře a kšefty jedou klidně dál ......
V hospodě jedí jen chudáci, to bylo, je a bude. Normální člověk má svého kuchaře, nebo si vaří sám. Já osobně rád argentinské, uruguayské, ale dá se koupit i naše vyzrálé. Jednou za čas to bodne. Takovej 300 g steak to je jak tři piva. :)
M. Jandáková
Tímto článkem se má zamluvit "fake" (tedy?), že restaurace nabízely polské maso z nemocných krav?
P. Cis
Klamavý původ hovězího, děláte si prd el vy nebo inspekce?
V mexické restauraci brazilské maso? - Hon na čarodějnice v zemi, kde každá restaurace nabízí svíčkovou na smetaně...
A to je jen špička ledovce. Na 99 procent svinstev co dělají se nikdy nepřijde. Doufám, že zkrachují, šmejdi.
Nejlepší chuťovka je argentinský steak z nemocných polských krav... :-) Tisícovka za porci... No nekup to za ty peníze...