Ocení jej nejen byznysmeni, nucení často v honbě za vyššími zisky užívat předražených služeb letiště, kteří moc dobře znají cenu peněz a proto jim praskají žaludeční vředy při pohledu na obyčejnou bagetu, prodávanou už tak draze na benzínkách za pětačtyřicet korun, kdežto tady téměř za stovku. Oceníte jej i vy, kteří si jednou za rok dokázali ušetřit na levnou cestu k moři a tudíž by si mohli projednou dovolit i luxus takového kusance. Ale proč, když v té světlé budově mezi desítkama taxíků, sloužící jako bufet a čekárna jejich řidičům, můžete mít hotovky za sedmdesát, o párcích nebo sekané ani nemluvě. Je to vlevo před tím několikapodlažním, modře proskleným parkovištěm (jak vidíte, vyplatí se vracet k mému blogu ((snad vám ti taxíkáři nedají na budku))
Autor: Jindřich Mynařík, Lidové noviny