Diskuze
Prazdroj rozšiřuje výrobu. Za 283 milionů zvýší o třetinu kapacitu v Plzni
Děkujeme za pochopení.
Raději by měl zvýšit kvalitu své výroby, nechat pivo déle zrát v pivních sklepech, např. tím by mohl začít. Také by konečně mohl začít vyrábět Prazdroj černý ležák, jak světlý, tak černou poctivou dvanáctku.
S. Hammer
Tak Plznička Na Spilce nebo z tanku je zcela něco jiného než z flašky. Plech je ale lepší než flaška. Každopádně manipulace pivu nesvědčí a tank je asi nejšetrnější. Manipulací se z Plzně stává pivo lepší, ale ne špičkové jakým je když se uvaří.
S. Vor
ono se řekne rozšíříme varnu...kde vemou kapacity(zásobníky) na slad,strojní vývěvy na tažení sladu do těch sil,šrotovací stolice(mlejny)a k nim zase zásobníky na sypání na konkrétní už várky.A budou vůbec schopni nakoupit tolik sladu ??A kde vemou tolik cukru rafinády? Už tenkrát za komunismu jsem pořád řešil barvu piva a nedostatek té sračky afinády(tekutého cukru)po přepočtu na standart(polarizace).Jednak byl v zimě tak hustej,že se nedal přečerpat do tanků a tanky brzo nestačily...je toho celá řada,dále jsou aktuální chladiče mladiny,no,doufám,že Berka ví co dělá.:-))))))))))))))