Diskuze
Pražská restaurace klamala zákazníky, jejich hovězí ze Severní Ameriky mělo jiný původ
Děkujeme za pochopení.
Tak hambáč za 245,- Kč, jo? No, do Peruna, kdo si dá kus sekané za ty prachy? To vidím, jako že ta hospoda je jen pračka na peníze. A jsou to takoví tupci, že si nedokáží ani uhlídat, aby ty své srágory dělali ze surovin, které avizují. Jo a pak se rozčilují, když napíšu, že hospodští jsou mezi "podnikateli" největší zloději.
Jsou to zlodeji a podvodnici. Vsem takovym by meli jejich zradelny zavrit a naparit milionovou pokutu.
A. Stiess
No fajn - a co?
Ministrant Toman pomluvil několik restaurací, že "špatné" polské maso prodávaly za argentinské á 1000/porci - zatím se nenašla ani jedna taková. Dojde-li k soudu, nezaplatí to ten tlustý tlučhuba - ale sebere nám to z daní.
Připomíná mi to kauzu "metanol" - léta všichni tolerovali šmejdy - a pak se mohli přetrhnout s kontrolami.
Tak chápu, ze teď když majitele musí kvůli EET platit daně, číšníkům regulérní mzdu a zvykli si na určitou životní úroveň... musí si na to nějak vydělat :)
J. Škodák
Aby se ty všechny šmeliny nejen v Praze odstranily, muselo by se opět zavést právo útrpné. Určitě by pomohly ty lehké nápravné způsoby, jako přikování k pranýři a pro Prahu tu specialitu, opětovné ponoření v drátěném koši ve Vltavě nepoctivých obchodníků!
M. Mikulec
Stačilo by přestěhovat hlavní město. Ceny by se narovnaly a cele republice by se ulevilo.