Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Šéfkuchař, který opravdu zaujal

Na obrazovky TV PRIMA vstoupil razantně nový seriál o vaření, který má šanci výrazně překonat dosavadní průměrnost tohoto typu pořadů. Jeho hlavní postavou je šéfkuchař a provozovatel dvou pražských restaurací Zdeněk Pohlreich, který hovořil s Lidovými novinami po odvysílání prvního dílu pořadu Ano, šéfe!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tereza

2. 4. 2009 12:54
Kuchyně

tento pořad je prostě nejlepší,jsemráda že spatřilo světlo světa,pan zdenek je nejlepší kuchař co jsem viděla a ráda bych se s ním seznámilaR^

0 0
možnosti

Jaroslava

26. 3. 2009 22:41
jste dobrý

ano jste fakt dobry kuchař rada koukam na ten vaš pořat;-O

0 0
možnosti

XZ

15. 3. 2009 17:42
viděl

Viděl jsem jeden díl.....měl tam pěkný názor,že se člověk nesmí zaměřovat na komplexní klientelu " na vše" . naprostý souhlas..platí pro všechny obory.

Pořad se mi líbil.

0 0
možnosti

Jandule

15. 3. 2009 17:37
super

Konečně pořad, na který se dá koukat a nemá klasická komerční téma.....a pan Zdeněk nemá chybu....prostě SUPER...R^

0 0
možnosti

Ezu

13. 3. 2009 17:53
Super

:-D:-DSuper,Supe,r koněčně něco na co se dá dívat.R^R^R^

0 0
možnosti

josífek

13. 3. 2009 5:31
vila vyvolených pokračuje

další bláboly o ničem,to si myslíte že lidi tento pořad budou prožívat?Hlavně ten konec pořadu,to byla třešnička na lejnu.Ještě  že někteří lidé používají televizi jako domácí kulisu.

0 0
možnosti

Edy

9. 3. 2009 17:57
Konečně pořad o vaření

Stále vidím jen dej do toho, míchej, nakrájej. Celou kuchařku stejně nikdo na světě nemůže napsat. Nikomu se to nemůže podařit. Ten díl se ale vymykal všemu tomu, čím nás TV krmí. Kritizoval, ale i říkal, jak to napravit. Díl ukázal perzonál, majitele, poradil strávníkům. Pro žáky SOU a OU bych sledování takovýchto pořadů udělal povinné. Alespoň by se pak vyhnuli případným životním blamážím a nekončili by, v životě, ani na praxi, v podnicích, kde se nic nenaučí, leda podvádět.

0 0
možnosti

lomihnát

9. 3. 2009 9:49
Napoprvně to nebylo špatný,

chleba se bude lámat, až se těmi radami začne někdo opravdu 100% řídit ... ;-)

0 0
možnosti

Franta

9. 3. 2009 9:01
Dobrý pořad

V případě litoměřické restaurace Hrádek měl šéfkuchař bohužel smůlu na majitele podniku. Tento pán měl evidentně jiný zájem a koníček - své poslání spatřoval v diskotékovou produkci. Ten by zřejmě nikdy nebyl opravdovým "hostinským", jehož největším potěšením by byla spokojenost hostů restaurace. Nikdy by z přesvědčení co by pan majitel podniku nešel do lokálu mezi své hosty prohodit s nimi pár srdečných slov. Také personál, který v restauraci byl k dispozici, byl svérázný, vhodný  pro  fast food.  Zřejmě by bylo nutno jej v budoucnu vyměnit, nezdálo se, že by byl schopen se něco více naučit, aby v restaurační kuchyni došlo k pokroku.

0 0
možnosti

Jerry P

9. 3. 2009 1:57
RadobyRamsey

  Tak si myslim ze nekdo chce napodobovat Ramsey-e   ze? I tim jak se tu na fotce tvari. ;-P

0 0
možnosti