Diskuze
Tradiční česká svatomartinská husa? Většinou bude mražená a z ciziny
Děkujeme za pochopení.
Svatomartinskou husu začalo péct větší množství lidí pro popularizaci pomalého nízkoteplotního dlouhého pečení. Ovšem dá se tak péct každý druh masa a je jen otázka času, let, kdy se husa nebude upřednostňovat na Svatého Martina. Letošní boom husí nebude mít opakování, pokud markety nerozjedou na podzim reklamní kampaň. Návaly na zboží jsou vždy výsledkem reklamní kampaně řetězců!
S. Vor
dejte si třeba modrou husu...já mám nachytané kapry :-)))
P. Maleček
Ale prdlajs. U nás bude poctivě doma vykrmená, na bilinkové pastvě vymazlená, pěkně masitá a tučná. A s křupavou kůžičkou. K tomu česnekem vonící hracho-krupový šoulet a mladé divoké vínko. A to pak bude rachot.
S. Vor
husa je na můj vkus moc suchá,lepší je kachnička
M. Novák 072
Zrovna Maďarské husy a kachny patří k nejkvalitnějším na trhu ale domácí je domácí. Stále víc lidí chová husy místo sekačky. :)