Diskuze
Více než třetina hospod a restaurací značí alergeny špatně nebo vůbec
Děkujeme za pochopení.
Pokud ze sebe někdo nechce dělat hlupáka jako zdejší Novák doporučuji si přečíst nejdříve tento článek :
http://hobby.idnes.cz/alergeny-v-restauracich-0wk-/hobby-domov.aspx?c=A141205_095615_hobby-domov_bma
Tedy pokud umíte chápat psaný text.
J. Novák 567
Kdyby "svíčková na smetaně" měla jen tu chybu, že smetana není z živočišného tuku, ale z rostiného, tak by to ještě šlo. Ale ona to ve finále není ani svíčková, že? Takže by to měli nejspíš přejmenovat na "zadní hovězí (přední hovězí) s USO (univerzální světlá omáčka, tedy opak UHO).
"Více než třetina hospod ...
... a restaurací značí alergeny špatně nebo vůbec". Jsem rad, ze i samotne urady, zrejme tedy nevedomky, ukazuji, jaky nesmysl vymahaji. Pokud by to totiz byl nejaky problem, tak mame denne plna media stovek lidi s alergickymi reakcemi z hospod. Ale evidentne neni ani jeden...
J. Novák 567
Evidentně není ani jeden? A na to jsi přišel jak? Já bych si spíš vsadil na to, že alergici do hospod nechodí, protože vědí, že se nemohou spolehnout na to, že je hospodští hajzlíci "nepřiotráví".
tohle jde EU uplně náramně normovat kdejakou krávovinu a buzerovat lidi v tom je EU mimořádně efektivní zejména v česku kde je přístup papežštější než papež hluboce zakořeněn už od socíku, ale postavit se čelem ke skutečným problémům a katastrofám to naprosto selhává EU jako byrokratická žumpa neodvratně spěje k rozpadu a kolapsu
Každý kdo je alergik o své nemoci by měl vědět tolik aby byl schopen rozeznat co jíst může a co ne. Je to přenos odpovědnosti z alergika na provozovnu. Jsem li alergik a jdu li se najíst do restaurace zavolám si kuchaře a zeptám se jestli používá určitý alergen či nikoli a v jakém výrobku!